Tavernes obri el Viver d'empreses i ho posa a la disposició d'emprenedors.



Des d'aquest dilluns, el Viver d'Empreses de l'Ajuntament de Tavernes ja està operatiu. 
Després d'analitzar les sol·licituds existents, s'ha adjudicat una oficina per al primer viverista, que en breu s'instal·larà en un dels despatxos del Viver d'Empreses.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, va expressar la satisfacció «perquè el treball que estem fent des de l'Agència de Desenvolupament Local està donant els seus fruits. L'obertura del Viver d'Empreses ha sigut un objectiu prioritari per a la Regidoria de Foment Local. El fet d'obrir el Viver d'Empreses i que s'instal·len els primers viveristas és molt important per a fer realitat les idees i els projectes dels emprenedors de Tavernes i per al foment de l'ocupació».

Les dependències del Viver es troben en l'edifici anomenat Centre Dolores Rojas Almela, situat en el carrer Gabriel Hernández de Tavernes. Té una superfície de 105,26 metres quadrats, dels quals 40,64 estan destinats a zones comunes i 64,52 es distribueixen en sis despatxos que poden ser utilitzats per dues empreses cadascun, amb la qual cosa podrien instal·lar-se fins a dotze empreses alhora.

A més, s'ha nomenat a un tècnic municipal com a director del Viver, que s'encarregarà de supervisar els projectes, assessorar als viveristas en l'inici i engegada de les idees de negoci i posar tots els recursos que disposa l'ajuntament a l'abast dels nous emprenedors. També s'està ultimant un conveni amb la Universitat Politècnica perquè els viveristas puguen utilitzar tots els recursos que la UPV té per als emprenedors.